ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ – ΝΙΣ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ – ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ – ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ

Ημερομηνία αναχώρησης : 18/10/2016

1η μέρα: Aναχώρηση 05:00 από τον Αλιμο, ενδιάμεση στάση στη ΣΤΥΛΙΔΑ, στον ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ (ΠΛΑΤΑΜΩΝ STOP) για γεύμα και από εκεί απ΄ευθείας για τα σύνορα των Ευζώνων. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων αναχωρούμε για την πόλη ΝΙΣ. Άφιξη αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Δείπνο. Διαν/ση.
2η μέρα: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, περνώντας από το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, το ΝΟΒΙΣΑΝΤ, φτάνουμε στα σύνορα της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ και την πόλη ΣΕΓΚΕΤ. Το απόγευμα φτάνουμε στην ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ .Τακτοποίηση στο ξεν/χείο. Δείπνο. Διαν/ση
3η μέρα: Μετά το πρωινό αρχίζουμε την ξενάγηση στην πανέμορφη πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την ΠΕΣΤΗ, θα επισκεφθούμε την πλατεία των ΗΡΩΩΝ, τον Καθεδρικό Ναό, τον Αγ. Στέφανο και την Όπερα. Ύστερα στην ΒΟΥΔΑ θα δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθεροι για βόλτα στο κέντρο της πόλης με τα πολλά καφέ , εστιατόρια , μαγαζιά κ.α .Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.
4η μέρα: Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την καμπή του Δούναβη, θα επισκεφθούμε τον ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ την πόλη των καλλιτεχνών, το ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ και το ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ την παλαιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας όπου βρίσκεται η μεγαλύτερη εκκλησία της χώρας και το θησαυροφυλάκιο. Μετά το γεύμα επιστρέφουμε στην ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Εδώ σας προτείνουμε προαιρετικά βραδινή κρουαζιέρα στον ΔΟΥΝΑΒΗ όπου θα δούμε φωτισμένη όλη την Βουδαπέστη. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.
5η μέρα: Το πρωί αναχωρούμε για τη ΝΙΣ της ΣΕΡΒΙΑΣ. Στην διαδρομή μας θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στο πολύπαθο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Άφιξη το απόγευμα στο ξεν/χείο. Δείπνο. Διαν/ση.
6η μέρα: Νωρίς το πρωί αναχωρούμε για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων και από εκεί για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Διαμονή σε ξεν/χεία 3 Αστέρων στη ΝΙΣ και 4 Αστέρων στην ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.
• Συνολικά 5 πρωινά και 5 δείπνα
• Επαγγελματίας ξεναγός στην Βουδαπέστη
• Περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
• Δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις με πιστωτική κάρτα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ 9/5/2016
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Δηλώσεις συμμετοχής:
Στα γραφεία του Συλλόγου Αμπελακίων Αγ.Δημητρίου 68 (στον πεζόδρομο δίπλα από τη ΦΑΜΑΡ)
Ωρες λειτουργίας:
Πρωί: 10:00 – 12:00 από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη
Απόγευμα: 18:00 – 20:00 Δευτέρα και Παρασκευή
Σταθερό τηλ : 211-0122843, 211-0122844
Κινητό τηλ : 697-3086154
Site: http://www.abelakia-alimou.com
E-mail: info@abelakia-alimou.com

 

Advertisement