Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αμπελακίων

Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αμπελακίων και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Στη συνέλευση συμμετείχαν πολλοί Αμπελακιώτες μέλη του Συλλόγου. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλίμου Θ.Ορφανός, οι Αντιδήμαρχοι Α.Κονδύλης, Δ.Γιαννακόπουλος, Α.Τσέκας, Ε.Ευαγγελίου, Μ.Μουτσάτσου, ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Ν.Τσαμπαρλής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βέργου, Τάγκαλος, Κορακίδης, Μανωλαράκη, Παπανικολάου και Αμοιρίδου. Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων Αλίμου, η Πρόεδρος του ΠΟΚ και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χ.Βρύνιος. 
Τη Συνέλευση συντόνισε ως Πρόεδρος ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης ενώ χρέη Γραμματέα εκτέλεσε ο Γ.Γραμματέας του απερχόμενου ΔΣ κ. Κων/νος Τουρκομανώλης.
Η Συνέλευση ξεκίνησε με την ανάγνωση της εισήγησης/απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ. Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε στα μέλη του Συλλόγου. Οι τοποθετήσεις των μελών κάλυψαν όλο το φάσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.  
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και του Δημάρχου Αλίμου. Η Συνέλευση έκλεισε με την έγκριση από το σώμα των πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ.
Ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 
Aπό την ψηφοφορία για το ΔΣ εκλέχθηκαν οι εξής: 
Κονδύλη Ειρήνη – Οικονομολόγος
Ελευθερίου Λάμπρος – Μαθηματικός
Τουρκομανώλης Κων/νος – Προγραμματιστής Η/Υ
Σκυλάκης Μάνος – Πολιτικός Μηχανικός
Αμοιρίδου Καλλιόπη – Επιχειρηματίας
Κουνάδη Γεωργία – Συνταξιούχος
Μυτιληναίου Μαρία – Επιχειρηματίας
 
Για την Eξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι:
Λουκά Αικατερίνη – Φιλόλογος
Ζαγκανά Ευαγγελία – Επιχειρηματίας
Φίλη-Κόλλια Αριστέα – Οικονομολόγος
 
Ας ευχηθούμε όλοι, καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας.  
 
Διαβάστε την εισήγηση του ΔΣ σε μορφή PDF
 
 
Advertisement